Geleceğin Sürdürülebilirlik Liderleri Buluşmaları

20 Şubat, Cumartesi 13:30 - 18:00 / Ücretsiz

Türkiye'nin ilk ve tek çevre etkinlikleri platformu olan Çevreci Etkinlikler’in Akkök Holding sponsorluğunda düzenlediği “Geleceğin Sürdürülebilirlik Liderleri” buluşmalarının dördüncüsü 20 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 13.30’da gerçekleşecek. Çevreci Etkinlikler Kurucusu Emrah Kurum’nun moderatörlüğündeki buluşmaya, Tasarim Atolyesi Kadikoy ev sahipliği yapacak. Siemens Türkiye İcra Kurul Üyesi, Genel Müdür Yardımcısı ve Dijital Fabrika Divizyon Direktörü Ali Rıza Ersoy’un katılımıyla gerçekleştirilecek dördüncü buluşmanın konusu ise “Dördüncü Sanayi Devrimi, Endüstri 4.0 ve Sürdürülebilirlik” olacak. Artan ekolojik, ekonomik ve sosyal olayların yaşantımıza yansıyan sorunlarına çözüm üretmek için gerçekleşen buluşmalar, sürdürülebilirlik temeline dayanan işleri gençler nezdinde yaygınlaştırmayı hedefliyor.

2013 yılından bu yana birey, öğrenci ve iş dünyası arasındaki köprüleri güçlendirmek amacıyla projeler hayata geçiren Çevreci Etkinlikler, “Geleceğin Sürdürülebilirlik Liderleri” buluşmaları ile üniversite öğrencilerini ve gençleri iş dünyasından ve sivil toplumdan uzmanlarla bir araya getirerek, gençlerin sürdürülebilirliğin farklı alanları hakkında bilgi sahibi olmalarını amaçlıyor. 35 kişilik kontenjan ile sınırlı olan buluşmaya, sürdürülebilirlik alanında fikir edinmek ve harekete geçmek isteyen tüm üniversite öğrencileri ve gençler ücretsiz olarak katılabilecek. Etkinliğe katılmak isteyenlerin, 17 Şubat Çarşamba akşamına kadar http://bit.ly/GeleceginSLB4 linkindeki kayıt formunu doldurmaları yeterli olacak. Buluşmalardan sonra ise öğrencilere Katılım Sertifikası verilecek.

Haziran 2016’ya kadar her ayın bir cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikler toplamda 8 buluşmadan oluşacak. Buluşmaların sonuncusu ise bir kapanış etkinliği olup, daha önce atölyelere katılmış olan gençlere açık olacak. 

“Geleceğin Sürdürülebilirlik Liderleri” buluşmalarında, 14 Kasım’da gerçekleşen ilk eğitimde “Gençler ve Sürdürülebilirlik” konusu işlenmişti. 28 Kasım’daki ikinci buluşmada “Sürdürülebilirlikte Sistem Tasarımı”, 26 Aralık’daki üçüncü buluşmada ise Ulusal-Uluslararası Fonlara Erişim ve Üniversite-Sanayi İşbirliği konusuna yer verildi. Bundan sonraki buluşmalarda, “Tedarik Zinciri Sürdürülebilirliği”, “Sürdürülebilirlik Raporlaması ve İş Dünyasındaki Uygulamalar” ve Sürdürülebilirlik İletişimi” gibi konular işlenecek.


Etkinlik Atölyesi:

Tasarım Atölyesi Kadıköy

 [javascript protected email address]

+90 216 418 52 98

Rasimpaşa Mah. Duatepe Sk. No: 61
Yeldeğirmeni KADIKÖY – İSTANBUL

Büyük harita